Este vorba despre Alejandro Sabella, selecţionerul Argentinei la Cupa Mondială 2014 din Brazilia, unde Messi şi colegii săi au ajuns până în ultimul act. Anunțul tragic a fost făcut de Federaţia argentiniană de fotbal (AFA).

Potrivit sursei citate, selecționerul s-a stins din viață în urma unui cancer, la vârsta de 66 ani, informează AFP, citată de agerpres.

Acesta a fost spitalizat la Buenos Aires de la finele lunii noiembrie din cauza unor probleme cardiace legate de cancerul său, iar acolo, Sabella a contractat acolo o infecţie nosocomială, conform aceleiaşi surse.

Un alt selecționer a murit

Selecţioner al naţionalei Albiceleste între 2011 şi 2014, Sabella a pus capăt carierei sale de antrenor după Mondialul brazilian, la care Argentina a fost învinsă în finală, cu 1-0 după prelungiri, de Germania.

De menționat este faptul că, Alejandro Sabella este al doilea fost selecţioner al Argentinei care a încetat din viaţă în ultimele săptămâni, după Diego Maradona, care a condus echipa ţării sale de la finele lui 2008 şi până în vara anului 2010.