Doliu în lumea cinematografiei. A murit regizorul indian Rajkumar Kohli

Doliu în lumea filmului din India! Regizorul indian Rajkumar Kohli, tatăl actorului Armaan Kohli, a murit la vârsta de 90 de ani. Înmormântarea veteranului cineast a avut loc vineri seara. El a realizat filme cunoscute publicului internațional, precum „Jaani Dushman” (2002), filmul lui Akshay Kumar.

Potrivit unui raport al News18, acesta a murit vineri dimineață. Publicistul și prietenul apropiat al lui Arman, Vijay Grover, a confirmat vestea. El a dezvăluit că ceremonia de înmormântare va avea loc vineri.

Potrivit portalului, se pare că Rajkumar Kohli a vrut să facă un duș vineri dimineață, însă nu a mai ieșit din baie. Se pare că fiul său, Armaan Kohli, a spart ușa și și-a găsit tatăl pe podea. Rajkumar a fost apoi transportat de urgență la spital, unde a fost declarat decesul.

Prietenul lui Armaan Kohli, publicistul Vijay Grover, a confirmat moartea lui Rajkumar Kohli. El a declarat pentru indianexpress.com:

„Raj ji a murit în această dimineață. Se dusese să facă o baie la ora 8 dimineața și nu a ieșit de acolo pentru mult timp.

Așa că Armaan s-a grăbit, a spart ușa de la baie pentru a verifica și a constatat că Raj ji căzuse inconștient. Suferise un stop cardiac. Înmormântarea sa va avea loc în seara zilei de astăzi”, a spus Grover.

Rajkumar Kohli
Rajkumar Kohli/SURSA FOTO: themoviedb.org

Cariera cinematografică a lui Rajkumar Kohli

Rajkumar Kohli a regizat mai multe filme de la Bollywood. Dintre acestea amintim filmul „Dulla Bhatti” din 1966 și filmul „Lootera” din anii 1970, cu Dara Singh în rolul principal.

Alte filme notabile sunt și „Nagin” (1976), „Jaani Dushman” (1979), „Badle Ki Aag”, „Naukar Biwi Ka” și „Raaj Tilak” (1984). În filmele sale au jucat frecvent actori precum Sunil Dutt, Dharmendra, Jeetendra, Shatrughan Sinha și actrițele Reena Roy și Anita Raj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armaan Kohli (@armaankohliofficial)

Rajkumar Kohli a făcut mai multe filme cu fiul său

Fiul lui Rajkumar, Armaan Kohli, și-a făcut debutul ca actor principal cu filmul „Virodhi”, realizat de tatăl său în 1992. Rajkumar Kohli și-a implicat din nou fiul în proiectul „Aulad Ke Dushman” (1993) și „Qahar” (1997). De asemenea, a realizat „Jaani Dushman: Ek Anokhi Kahani”, în care au jucat, printre alții, Sunny Deol și Akshay Kumar, precum și Armaan.

După ce cariera sa la Bollywood nu a luat avânt, fiul regizorului, Armaan, a participat la reality show-ul „Bigg Boss 7” în 2013. El a devenit un nume cunoscut în timpul participării sale la show-ul prezentat de Salman Khan.

De asemenea, a atras atenția pentru relația sa cu contracandidata și actrița Tanishaa Mukerji în cadrul emisiunii. Armaan a fost unul dintre finaliștii din „Bigg Boss 7”.