Doliu în televiziunea din România! Wily Ungurean s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani.

El a activat, de-a lungul carierei sale, ca operator imagine la Rapsodia TV și Somax TV, apoi în calitate de cameraman la Tele’M Botoșani, relatează Botosaneanul.ro.

Totodată, Wily Ungurean a absolvit Liceul ”A.T.Laurian” Botoșani, apoi a studiat Finanțe-Bănci la Universitatea București, conform sursei citate.

Tragicul anunț a fost făcut chiar de către familia acestuia, iar comentariile au început să curgă. Fanii acestuia s-au arătat devastați de pierderea suferită. În ceea ce privește cauza morții, până acum nu există detalii în acest sens.

Tragedie în România. A murit Wily Ungurean

De asemenea, durerea este cu atât mai mare în condițiile în care aceasta a trăit o dramă fără precedent. În anul 2019, Wily Ungurean și-a pierdut fiul în vârstă de 27 de ani. Băiatul a decedat în condiţii dramatice în Franţa.

Menționăm faptul că România a mai pierdut în urmă cu doar câteva ore altă personalitate importantă. Este vorba despre Nicoleta Bichescu, primul redactor-șef al Ziarului de Bacău.

Jurnalista s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, în urma unei afecțiuni oncologice, potrivit ultimelor informații.

Nicoleta Bichescu s-a născut pe 12 decembrie 1969 și a crescut într-o familie cu puternice legături cu presa. Ea a absolvit cel mai prestigios liceu al vremii, ”George Bacovia” (actualul ”Ferdinand I”) în 1988, apoi Facultatea de Chimie Industrială din cadrul Universităţii Tehnice «Gheorghe Asachi» Iași, în 1994.

Totodată, în perioada studiilor universitare, a fost prezentă la toate mitingurile și manifestațiile studențești pentru libertate și democrație, valori pe care le-a slujit toată viața.

România a mai pierdut o mare jurnalistă

A fost premiată pentru interviurile, anchetele și reportajele publicate, la Galele Jurnalismului Bacău în 1997, 2000, 2002, 2004, 2005 și 2006, iar în 2005 a fost nominalizată la Premiile Clubului Român de Presă.

Ani de zile a activat și în presa centrală și devine o voce cunoscută, apreciată și chiar temută la nivel național, în calitate de corespondent, succesiv, la ”Jurnalul național”, Radio ”Europa FM”, ”Evenimentul zilei” și ”Cotidianul”.

În ultimii săi ani de viață, Nicoleta Bichescu a lucrat și la Parlamentul României, în cadrul Comisiei UNESCO, unde contribuie la includerea mărțișorului românesc în Patrimoniul imaterial UNESCO.