Este vorba despre artistul Ion Chiriac. Acesta s-a stins din viață chiar de ziua sa, după ce fiica sa l-a sunat să-i spună la mulți ani. Decesul artistului s-a produs sâmbătă, 20 februarie, în localitatea Ghermănești, județul Vaslui.

„Astăzi (n.r.: ieri), în jurul orei 12, am fost solicitați să intervenim la un caz în localitatea Ghermănești. Echipajul cu medic ajuns la locuința indicată nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul unui bărbat de 58 de ani, fără a se mai impune manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Poliția vasluiană a deschis o anchetă în ceea ce privește decesul artistului pentru a stabili cauza exactă a acestuia.

„A murit Ion al meu! Nu se poate să moară chiar de ziua lui. A plecat la Ghermănești, acasă, și s-a dus chiar de ziua lui”, a mărturisit soția cântărețului în timp ce plângea, au scris jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

Fiica sa a postat un mesaj dureros după moartea tatălui

După aflarea veștii, fiica sa, Ioana Andreea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dureros în care a anunțat moartea tatălui ei.

„Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio-respirator). Toata ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină. Pentru tatăl, omul și marele artist Ioan Chiriac, jumătatea «Frații Chiriac» vă mai rog să nu îi uitați muzica. A bucurat mii de copii, zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacăra. Să-i păstram vie amintirea, datorită lui cânt și exist pe acest pământ”, a scris Ioana Andreea pe Facebook.

 

Sursă foto: Dreamstime