Doliu uriaș în lumea filmului! O cunoscută actriță s-a stins din viață. O boală cruntă a răpus-o

Lumea filmului este în doliu după anunțul decesul actriței Jeanine Ann Roose. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, după o luptă îndelungată cu o infecție abdominală, scrie TMZ care mai notează că tragicul eveniment a avut loc pe data de 31 decembrie.

În 1946, la vârsta de 9 ani, Jeanine Ann Roose a jucat rolul lui Violet în cunoscutul film “It’s a Wonderful Life.

„A fost singurul film în care am jucat și a fost o experiență uimitoare ca de-a lungul vieții să beneficiez de o imagine atât de bună”, spunea ea.

De asemenea, regretata actriță a apărut în programe de radio și televiziune, inclusiv în The Jack Benny Program.

Jeanine Ann Roose a renunțat la lumea reflectoarelor și a devenit psiholog. În anul 1964, regretata actriță s-a căsătorit cu Eugene Richard. Din iubirea lor s-a născut Joe, cel care i-a fost alături actriței pe patul de moarte.

Un alt actor s-a stins din viață de Anul Nou

Actorul american Max Julien, cel mai bine cunoscut pentru rolul său emblematic ca Goldie din filmul apărut în 1973 „The Mack”, a murit sâmbătă, la vârsta de 88 de ani, au confirmat reprezentanții acestuia.

Julien a murit chiar de ziua sa, în ziua de Anul Nou, după ce a fost găsit de soția sa, Arabella, au declarat reprezentanții acestuia pentru TMZ, potrivit New York Post. Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită.

„În timpul carierei de zeci de ani a lui Julien, a fost cunoscut pentru faptul că este îndrăzneț, onest și direct. El ar trăit și a spus propriul său adevăr atât profesional, cât și privat”, a spus echipa sa în declarația lor. „El a fost considerat un om cum rar poate fi întâlnit”.

Julien și-a început cariera pe scena Off-Broadway din New York, incluzând roluri în „Shakespeare-In-The-Park” a lui Joseph Papp. Mutându-se spre vest, la Hollywood, el a obținut roluri de co-protagonist alături de Jack Nicholson în „Psych-Out” și în filmul de succes „Getting Straight”.

O perioadă de timp a stat la Roma, Italia, unde a scris și regizat un documentar numit „Trestevre”, apoi a scris scenariul și ulterior a coprodus clasicul „Cleopatra Jones”, în care a jucat actrița Tamara Dobson în rolul principal.