În plus față de toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, clienții Telekom TV se bucură de toate marile competiții internaționale de fotbal -EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei.

Dolce Sport transmite în exclusivitate nu doar fotbal, ci și o mare varietate de discipline sportive, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau importante gale de box.

Canalele Dolce Sport sunt disponibile în toate abonamentele de televiziune ale Telekom Romania. Cu serviciile Telekom TV, iubitorii sportului se bucură de o experiență completă, multi-ecran, putând urmări, live, competițiile nu doar pe TV, ci și pe laptop, tabletă sau smartphone, online, prin platforma Telekom TV Web & Mobile (telekomtv.ro).

Toate meciurile şi pe Digi Sport

De asemenea Digi Sport va transmite în direct toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii până în 2019. Compania RCS & RDS nu percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

Meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 și 3. Platforma este disponibilă gratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS & RDS. În plus, competițiile vor fi în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.


Te-ar putea interesa și: