Divorţul anului în lumea mondenă. Fostul parlamentar liberal Cristian Boureanu a fost prăsit de soţia sa mult mai tânără. Cristian Boureanu şi Laura Dincă s-au decis să-şi spună adio după mai mulţi ani în care relaţia lor a fost extrem de mediatizată.

Divorţul anului în lumea mondenă

Vestea că Laura Dincă și Cristian Boureanu nu mai sunt împreună, după ce au trecut peste obstacole de-a lungul relației, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către fostul politician care a subliniat că a avut o relație extrem de frumoasă timp de șase ani, însă povestea de dragoste a ajuns la un final.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.”, a spus Cristian Boureanu, conform Antena Stars.

Cum s-a ajuns la despărţire?

Destul de reținută în detalii, Laura Dincă a dezvăluit că decizia de a se despărți a fost una luată de comun acord și că nu are niciun regret în acest sens. „Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok.

Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă.