Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat peste 1 miliard de lei către bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021, reprezentând taxe și impozite.

DIGI, contribuție record în 2021

În trimestrul al treilea al anului 2021, compania a achitat 275 milioane lei, o sumă record în cei peste 28 de ani de activitate pe piața locală, iar în lunile octombrie și noiembrie 2021, a contribuit cu taxe și impozite a căror valoare a depășit 200 milioane de lei. Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clienților.

Astfel, DIGI ocupă astăzi poziția de lider pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați dedicați operațiunilor derulate de societățile grupului. DIGI aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonați.

De asemenea, contribuțiile DIGI au fost semnificative și în noiembrie 2021, achitând 99 milioane de lei în contul bugetului de stat, taxe şi impozite.

Grupul DIGI a adus o contribuție de 99 milioane de lei la bugetul de stat, în luna noiembrie 2021

Datorită dezvoltării și creșterii constante a business-ului din România, compania reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanți contribuabili ai bugetului de stat, după ce doar în trimestrul al treilea  al anului 2021, a achitat 275 milioane lei, o contribuție record în cei peste 28 de ani de activitate ai companiei pe piața locală. În luna octombrie 2021, compania a contribuit cu suma record de 111 milioane de lei, reprezentând taxe și impozite, conform unui comunicat.

Compania a pus în practică o viziune de business solidă

Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clienților.

Astfel, DIGI ocupă astăzi poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați dedicați operațiunilor derulate de societățile grupului pe piața locală. DIGI aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură milioane de abonați.