RCS&RDS deţinea o licenţă audiovizuală pentru 10 TV din decembrie 2010. pe lângă schimbarea denumirii, RDS&RCS a cerut și modificarea formatului televiziunii 10 TV din generalist în tematic, de ştiri. Joia trecută, CNA amânase luarea unei decizii în cazul Digi 24, temându-se de "un monopol" al companiei de telecomunicaţii.
Televiziunea se va lansa pe 1 martie şi va emite la nivel naţional, 24 de ore din 24. Producţia proprie a televiziunii va fi de 50%, iar producţiile altor producători 50%. Programele de informare vor ocupa 60%, cele educative şi culturale  30%, iar programele de divertisment 10%.  De asemenea, potrivit proiectului depus la CNA, televiziunea nu va difuza publicitate.

Din echipa redacţională a Digi 24 fac parte Răzvan Mitroi, ca redactor-şef şi ca realizatori Valeria Dorneanu, Luca Niculescu, Cosmin Prelipceanu, Liana Pătraş, Ema Zeicescu şi Cosmin Stan. Site-ul Digi 24 va fi coordonat editorial de Călin Hera, fost editor coordonator la "Evenimentul zilei" până în vara anului trecut.
Citește și: CNA a amânat transformarea 10TV în Digi 24