Diana Șoșoacă, scenă fără precedent în Parlament! Ce a făcut senatoarea

Marți, senatoarea Diana Șoșoacă a venit cu un sac gol în Parlament și l-a pus în fața scaunului premierului Florin Cîțu. Aceasta a povestit că sacul reprezintă decesele înregistrate până acum și că acest lucru nu va putea fi acoperit niciodată.

În plus, senatoarea a mai spus că premierul nu va putea fi iertat pentru oamenii care și-au pierdut viața în această perioadă.

”Aici sunt mortii dumneavoastră. Nu puteti sa acoperiti in veci aşa ceva. Si nu veti putea fi iertati in veci pentru asa ceva”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Mai mult decât atât, atunci când prim minisitrul Florin Cîțu se pregătea de discurs, senatoarea Diana Șoșoacă a luat sacul și l-a pus în fața pupitrului premierului.

Discursul senatoarei Diana Șoșoacă a uimit pe toată lumea

În plenul reunit al Parlamentului, Diana Șoșoacă i-a spus președintelui Camerei Deputaților că dacă îi dă două minute îl poate scăpa de Florin Cîțu. Acest moment a fost aplaudat atât de PSD cât și de AUR.

Ulterior, senatoarea l-a parafrazat pe Caragiale și a făcut referire la declarația premierului care spunea că actuala guvernare va dura cel puțin 8 ani.

”Am auzit aici de o dictatură care va dura cel puțin 10 ani. Ai uitat neică de senator Șoșoacă și o să-ti trag o revoluție de o să mă pomenești”, i-a transmis aceasta lui Cîțu.

Aceasta a spus că actuala guvernare este distrugătoare pentru poporul român și că premierul are pe mâinile sale și al Guvernului este sânge.

„Trecând de la umor, ideea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinrae, eu știan că vaccinare trebuie să aibă motive medicale nu mici, nu muștar, nu trotinete. Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai adăugat senatoarea.

Sursă foto: INQUAM Photos/ George Călin