Recent, premierul Florin Cîţu vorbea despre “terorişti” când se referea la persoanele care pun piedici campaniei statului român împotriva COVID-19.

“În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării.

Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, declara prim-ministrul vinerea trecută.

Diana Șoșoacă: Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a simţit revoltată de aceste acuzaţii venite chiar de la vârful Guvernului. Ea a apărut duminică, în Piaţa Victoriei, dar şi luni la Antena 3, cu un tricou pe care scria “Senator terorist” şi a declarat că îşi asumă, în mod public, că este singurul senator terorist din Parlamentul României.

Sursă foto: Antena 3

“Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care luptă pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României…

Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Cîțu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii. Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României”, a transmis Diana Șoșoacă, luni, la Antena 3.

Cine sunt adevăraţii terorişti, în opinia senatoarei?

Ea consideră că acest tip de acuzaţii sunt îndreptate în special împotriva formaţiunii AUR. Diana Șoșoacă explică şi care sunt adevăraţii terorişti care activează în plină pandemie.

“Adevăraţii terorişti sunt cei care s-au îmbogăţit distribuind măşti neconforme şi oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitaţie. Adevăraţii terorişti sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legaţi de paturi, sedaţi şi lăsaţi să moară tocmai de cei care au depus un jurământ să-i salveze.

Adevăraţii terorişti sunt cei care şi-au vaccinat peste rând rudele, pilele şi amantele, în timp ce milioane de români bolnavi sau bătrâni aşteaptă cu săptămânile vaccinul şi, atunci când acesta nu mai ajunge şi la ei, mor, răpuşi de boli şi de un sistem criminal. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România, domnule premier, nu noi, cei din AUR, şi nici milioane de alţi români care nu am făcut altceva decât să ne cerem dreptul la libertate şi demnitate”, a precizat Diana Șoșoacă prin intermedul unui comunicat.

Sursa foto; INQUAM Photos, Octav Ganea