Gheorghe Dincă a șocat o țară întreagă. Cazul Caracal este în atenția opiniei publice de aproape o lună de zile iar anchetatorii încearcă să afle date noi care să ducă la rezolvarea anchetei.

Între timp, însă, Gheorghe Dincă ar fi încercat să intre în contact cu o persoană pe care el o considera apropiată. Este vorba de fiul său, Ionuț Dincă. Acesta este singurul care nu a fost audiat la DIICOT București.

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la Libertatea, Ionuț are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. De 17 ani lucrează în construcții, în Italia. El își construiește o casă în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara.

„Ionuț nu prea vorbește”, spune localnicul, “dar, din ce ne-a povestit, am înțeles că nu ținea legătura cu părinții. Că taică-său îl bătea tare și-l gonea de-acasă. De pe la 12 ani, dormea nopțile prin boscheți. Ne zicea: Ce bine era să fi avut părinți măcar pe sfert ca voi! Măcar pe sfert!”, a declarat un vecin potrivit sursei citate.

Potrivit informațiilor oferite, Ionuț nu păstra relații apropiate cu frații săi iar cu cu tatăl său nu se înțelegea. Cu toate acestea, când Gheorghe Dincă a primit permisiunea, în arest, să sune un membru al familiei, a ales să îl caute pe Ionuț.

“L-au sunat de la poliție, din Craiova, să îi explice lui Ionuț că așa e protocolul și că tatăl lui vrea să-i vorbească. Și Ionuț a acceptat. Nu mi-a spus ce-au vorbit”, a povestit vecinul.