Organizatorii protestului spun că domeniul lor riscă să fie blocat deoarece Guvernul nu s-a ținut de promisiunea că va adopta încă două ordonanţe de urgenţă care ar trebui să reglementeze activitatea aplicaţiilor de tip car-sharing și care să-i scutească pe șoferii care vor contracte pentru trasee judeţene şi naţionale de obligaţia de a-şi lua maşini noi.

Începând cu ora 6.30, traficul din nordul Bucureștului va fi restricționat din cauza protestului transportatorilor de joi, din Piața Victoriei. Vor fi instituite restricţii de circulaţie pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, permiţându-se circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Arhitect Ion Mincu. La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe strada Paris şi breteaua care leagă bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Astăzi, de la ora șapte dimineața s-a protestat în Piața Victoriei.

La ora 12.00, reprezentații transportatorilor au ieșit nulțumiți de la negocierile cu ministrul Transporturilor. Guvernul a promis că în următoarea ședință vor fi aprobate modificările cerute de protestatari. Viorica Dăncilă negociase cu sindicatele și nu se aștepta la o asemenea lovitură, așa ca acest protest poate fi interpretat ca o adevărată trădare.