Gabriel Tamaș nu este într-o situație tocmai fericită. El este protagonistul unui imens scandal după ce poliția israeliană l-a prins conducând cu peste 200km/h și sub influența băuturilor alcoolice. Fundașul celor de la Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş, va fi reținut la secție până duminică. Inițial, susțin jurnaliștii de la gsp.ro, instanţa a decis ca Tamaș să fie plasat în arest la domiciliu. “Poliția din Petah Tikva s-a adresat din nou unui judecător și a reușit să întoarcă în ultima clipă decizia inițială de arest la domiciliu. Astfel, Gabriel Tamaș va fi reținut la secție până duminică”, susține sursa citată. Fotbalistul ar fi aflat decizia chiar în clipa în care voia să meargă acasă.

Vezi și Gabi Tamaș are probleme mari. Urmărire ca în filme în Israel. Fotbalistul a fost reținut

Reamintim că Gabriel Tamaș a fost prins de poliție în timp ce se conducea sub influența băuturilor alcoolice și a fost reținut în Israel. “În această seară, un ofiţer care lucra pe teren a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”, s-a susținut într-un comunicat remis de poliția israeliană în momentul respectiv.
Tamaș nu este la prima abatere de acest gen, pe 24 septembrie 2014, fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare, ca urmare a unui scandalîn care a spart ușa unui bloc.