Gabriel Tamaș a fost prins de poliție în timp ce se conducea sub influența băuturilor alcoolice iar în acest moment este reținut în Israel. După o urmărire ca în filme, Tamaș a fost oprit de poliția din Israel. Din informațiile furnizate, autoturismul pe care acesta îl conducea afișa la bord o viteză 205 km/h. Limita permisă pe autostrada Haifa – Tel Aviv, unde a fost prins fotbalistul este de 90 km/h.

“În această seară, un ofiţer care lucra pe teren a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”, s-a susținut într-un comunicat remis de poliția israeliană. Deși numele jucătorului nu este scris negru pe alb, din descrierea făcută rezultă că este vorba de Gabi Tamaș. Potrivit ultimelor informații. Gabi Tamaș este prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat.

Vezi și Victorie pentru Liviu Dragnea! Decizie de ultimă oră cu privire la repatrierea aurului

Brașoveanul Gabriel Tamaș are în acest moment contract cu Hapoel Haifa. El are 63 de selecții și trei goluri pentru echipa națională de fotbal a României. El nu este la prima abatere de acest gen, pe 24 septembrie 2014, Tamaș fiind condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare, după scandalul din 2013, când a spart ușa unui bloc, după care a fost arestat și dus la o secție de poliție.