Apar noi date legate de moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor. Potrivit unor surse România TV au dezvăluit în exclusivitate informaţii despre locaţia unde s-a desfăşurat partida de barbut şi unde s-a derulat întreaga crimă de la începutul săptămânii trecut, atunci când interlopul Emi Pian a murit.

Potrivit ultimelor date, locația unde s-a întâmplat toată scena este casa unui patron al unei cunoscute firme de taxiuri din capitală. Este un personaj cunoscut în lumea interlopă, la această locaţia s-ar organiza în mod normal astfel de partide de barbut la care participau cei doi interlopi implicaţi în crimă.

Emi Pian şi rivalul său din familia Rinu jucau cu teancurile de bani pe masă, miza era ce sume de bani să împrumute pe marii jucători. Practic aceştia le dădeau bani cu camătă direct de la masa jocului.

În casa patronului de taxiuri, s-a derulat partida de barbut şi crima.

Potrivit celor de la România TV, suspectul, cel care este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor, ar trebui sa fie adus pentru reconstituirea crimei.

Ce s-a întâmplat

Întreg scandalul a pornit de la agresiunea asupra lui Emi Pian făcută de Gheorghe Richard Emilian. Suspectul se află la ora actuală în Arestul Poliției Capitalei. Acesta va fi dus la mandat pentru arestare. În prezent, un tânăr din clanul Rinu, care a fost și el rănit în altercație, este considerat suspectul principal în cazul uciderii interlopului Emi Pian și a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitală.

Se pare că șirul evenimtenlor a decurs rapid. Astfel, în noaptea crimei, cei doi, alături de mai mulți prieteni, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești. Ținând cont de faptul că o persoană de la un alt clan cu camătă nu poate fi împrumutată altui clan, pentru jocul de barbut, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el.

De asemenea acesta i-a mai reproșat și că nu este prima dată, motiv pentru care ar trebui să înceteze. Atunci Emi Pian i-ar fi făcut semn unui ”locotenent” al său. El a adus o bâtă și a pornit bătaia.

La scurt timp după încăierare, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit antena3.ro.