Simona Halep și Toni Iuruc petrec momente de neuitat în insulele din zona Maldivelor. Cei doi au ales un resort considerat extrem de luxos, unde cazarea costă minimum 350 de euro, de persoană, pe noapte.

Potrivit surselor celor de la stirilekanald.ro, Simona Halep și Toni Iuruc petrec momente de vis.

”Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuie pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată. Iar seara, Simona fiind o romantică incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, a dezvăluit o prietenă de-ale vedetei.

Simona Halep profită de vacanța pe care o are pentru a se îmbrăca, în sfârșit, lejer, renunțând la veșnicele ei ținute sport pentru unele care să o pună în evidență, purtând papucei de 800 de euro și cămăși sau rochițe la fel de scumpe.

Resortul de lux ales pentru vacanță de Simona Halep este, în mai toate recenziile, considerat ideal pentru o lună de miere activă.

De altfel, despre acest subiect au relatat surse apropiate Simonei Halep: ”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”.