Mădălina Ghenea este din nou „sola”

Mădălina Ghenea a confirmat oficial despărțirea de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani) chiar în ziua de Paște. Actrița și sportivul bulgar au trăit o poveste de dragoste timp de șase ani, însă au decis să o ia pe drumuri separate. Deși s-a speculat de mai mult timp că cei doi nu mai sunt împreună, vedeta a anunțat abia acum, în mod „oficial”, separarea.

Anunțul despre despărțirea de Grigor Dimitrov a fost făcut chiar de Mădălina Ghenea în ziua de Paște, prin intermediul internetului. Vedeta din România a ales să „oficializeze” separarea de sportivul din Bulgaria răspunzând, pe Instagram, la întrebarea: „Este iubitul tău un jucător de tenis?”.

Astfel, modelul a dorit să clarifice acest subiect și a transmis că relația ei cu Grigor Dimitrov a încetat după șase ani de iubire.

Potrivit declarațiilor Mădălinei Ghenea, au ajuns într-un punct în care nu au mai reușit să se coordoneze din cauza vieților lor foarte aglomerate, astfel că au hotărât să pună punct relației amoroase. Cu această dezvăluire oficială, actrița a solicitat respectarea intimității lor.

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor (n.r. Dimitrov) am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani. Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”.

Mădălina Ghenea, din nou alături de Philipp Plein

În cursul lunii ianuarie, Mădălina Ghenea părea să-şi fi găsit marea dragoste în persoana lui Philipp Plein. În 2016, vedeta îşi tatua numele designerului german, convinsă fiind că logodnicul ei este alesul.

Şi Philipp Plein a făcut acelaşi gest atunci. Tatuajul ales de Mădălina Ghenea a fost numele partenerului ei pe gât, plus o cruce pe inelar și o verighetă pe arătător. Creatorul de modă şi-a tatuat numele Mădălinei pe antebraţ.

„Poartă-ți dragostea pe piele în această viață. Trupul meu este jurnalul meu, iar tatuajele mele sunt povestea mea. Povestea mea începe cu tine”, era mesajul Mădălinei Ghenea din acel moment.

Relaţia lor de numai 40 de zile nu s-a terminat în faţa altarului, din păcate. Cei doi s-au despărţit. Astăzi, Philipp Plein este logodit cu altcineva şi are trei copii.

Iar Mădălina a apelat la un artist de tatuaje, de data asta pentru a-i înlătura de pe corp desenele care-i aminteau de fostul logodnic.

Dăm înainte timpul cu aproape şapte ani, iar superbul fotomodel din România este iar în braţele lui Philipp Plein. Nu este însă vorba de vreo împăcare.

A fost doar o şedinţă foto. Cei doi s-au lăsat fotografiaţi într-o ipostază aparent tandră în cadrul campaniei unui brand de ochelari.

Mădălina a postat imaginile şi două filmări pe contul său de Instagram. Vedeta are peste 1,27 milioane de următori pe contul său de socializare, aşa că fotografiile au devenit pe loc virale în mediul online.