Mădălina Ghenea a apelat la medici după ce i s-a făcut rău

Mădălina Ghenea se confruntă cu anumite dificultăți de sănătate, iar acestea au dus la necesitatea unei vizite la medic. Actrița a decis să-și acorde o pauză de la proiectele sale, pentru a se concentra pe recuperare. Ea a făcut publice aceste probleme de sănătate pentru a-și informa fanii și pentru a le mulțumi pentru susținere.

Ghenea, o adevărată personalitate în industria showbiz-ului internațional și o actriță foarte apreciată, a transmis o veste importantă comunității sale de fani printr-o postare pe rețelele de socializare.

Starea de sănătate a vedetei s-a deteriorat, ceea ce a condus la necesitatea unei pauze de la proiectele în desfășurare. Mădălina Ghenea a fost supusă îngrijirii medicale și acum se află în proces de recuperare. Pentru a-și îmbunătăți moralul, actrița a împărtășit o fotografie cu o mică surpriză pregătită de cei dragi pentru ea.

Mădălina Ghenea și-a exprimat recunoștința față de echipa medicală care s-a ocupat de îngrijirea sa. Dar și față de cei apropiați care au făcut eforturi pentru a-i aduce o rază de bucurie în timpul convalescenței. Ea a apreciat gestul prietenilor și vizitatorilor care i-au adus un zâmbet pe buze prin intermediul unor baloane colorate.

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză.

Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat.

Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea pe Instagram.

madalina ghenea instagram
SURSA FOTO: Instagram

Vedeta va interpreta rolul principal într-un film de acțiune

Mădălina Ghenea interpretează rolul principal în filmul „The Lost Book of Creation”, parte a unei francize ce cuprinde trei producții cinematografice.

Această serie urmărește aventurile arheologilor Eve, jucată de Mădălina Ghenea, și Slade, interpretat de Hookings, în căutarea „Cărții pierdute a Genezei”. Acest text sacru se presupune că deține secretele universului și ar putea oferi răspunsuri la întrebările fundamentale privind originea și evoluția speciei umane.

„Sunt mai mult decât entuziasmat că vom reuși să aducem la viață prima parte a acestei francize, cu o echipă incredibilă, atât distribuția, cât și creativii din spatele camerei.

„The Lost Book of Creation’ este un omagiu pe care îl aduc filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții. Scenariul este plin de adrenalină, acțiune și iubire”, a declarat colegul româncei, Matt Hookings.

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tenismenul bulgar Grigor Dimitrov

După o relație de șapte luni, se pare că Ghenea și Grigor Dimitrov au ales să meargă pe drumuri separate.

Conform presei străine, există rapoarte că Mădălina și Grigor Dimitrov ar fi pus punct relației lor, iar aceste informații se bazează pe speculațiile care circulă în cercul lor de cunoștințe. Fanii cei doi actori au observat, de asemenea, un detaliu care confirmă despărțirea.

Mădălina Ghenea a ales să șteargă toate imaginile în care apărea alături de Grigor Dimitrov de pe contul său de Instagram. În plus, cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare. Aceste semne sunt interpretate în mediul online ca fiind posibile indicii ale unor probleme grave în relația lor.