Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație

Taylor Swift s-a despărțit de actorul englez Joe Alwyn, după șase ani de relație. Joe Alwyn nu a mai fost văzut la multe dintre spectacolele ei, ceea ce a alimentat zvonurile legate de despărțirea lor. Ulterior, o sursă din anturajul vedetei a confirmat zvonurile legate de ruptura lor, precizând că cei doi intenționează să rămână prieteni.

„Taylor și Joe s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Pur și simplu s-au distanțat și au în plan să rămână prieteni. (Despărțirea lor) nu a fost ceva dramatic. Relația lor se consumase. Acesta este motivul pentru care Joe nu a fost văzut la niciun spectacol”, a declarat acea sursa pentru CNN.

Momentan, cei doi nu au făcut nicio declarație despre despărțirea lor. În prezent, artista de muzică pop se află într-un turneu mult-așteptat de fanii ei, după o pauză de cinci ani. Turneul are loc în Statele Unite ale Americii și va dura până în august 2023.

Sursă: Dreamstime
Sursă: Dreamstime
Sursă: Facebook

Ce a declarat, în trecut, Taylor Swift despre Joe Alwyn?

În ianuarie 2023, Taylor Swift a recunoscut fanilor ei că „Lavender Haze”, o melodie de pe albumul ei „Midnights” din 2022, este despre Joe Alwyn. Potrivit spuselor sale, atunci când ești îndrăgostit „vei face orice pentru a rămâne acolo și a nu-i lăsa pe oameni să te dea jos de pe acel nor”.

„La fel ca în relația mea de șase ani, a trebuit să ne ferim de zvonuri ciudate, de chestii din tabloide. Pur și simplu să le ignorăm. Acest cântec este într-un fel despre actul de a ignora acele lucruri pentru a proteja lucrurile reale”, a zis vedeta într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

De altfel, în documentarul Disney+ „folklore: the long pond studio sessions”, artista de muzică pop a mărturisit că Joe Alwyn „cântă minunat la pian și că întotdeauna cântă și inventează lucruri și creează lucruri”. „Folklore” a câștigat un Premiu Grammy pentru albumul anului 2021, marcând prima victorie Grammy a lui Joe Alwyn.

Vă amintim că, în urmă cu patru ani, au apărut zvonuri în spațiul public potrivit cărora cei doi s-ar fi logodit.

„Dacă aș avea o liră pentru fiecare dată când cred că mi s-a spus că am fost logodită, atunci aș avea o mulțime de monede de o liră. Adică, adevărul este că, dacă răspunsul ar fi da, nu aș spune, iar dacă răspunsul ar fi nu, nu aș spune”, a zis actorul englez, anul trecut, într-un interviu acordat pentru Wall Street Journal Magazine.