Denise Rifai este incredibil de furioasă. Cunoscuta vedetă de televiziune a răbufnit, pe pagina de socializare, la adresa celor de la USR. Motivul este legat de modul în care reprezentanții acestei formațiuni politice, care se află în posturi de conducere, au înțeles să marcheze sărbătorile de iarnă.

Dacă în alți ani Bucureștiul era plin de beculețe și o feerie de lumini și culori le umplea inima de bucurie bucueștenilor, nu același lucru se poate spună că se petrece și în acest an.

„Este ABSOLUT RUSINOS!!!! Mie mi a ajuns cu USR ul asta, pana peste cap! Este absolut Inadmisibil modul in care arata astazi Capitala!

Asta inseamna USR la conducerea urbei????!Uau! Usr a furat Craciunul bucurestenilor!
#usr#hotiidecraciun#plecatiacasa

Ps. Cam cat mai e pana n 2024???!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Denise Rifai.

Ionuț Cristache: Ce, nu vă place bradul anemic pus de Nicușor Dan?

O remarcă acidă vizavi de ceea ce se petrece în București a avut și jurnalistul Ionuț Cristache. Acesta a ținut să arate că bradul de Crăciun instalat de primarul Nicușor Dan întrece orice imaginație. De altfel, remarca lui Ionuț Cristache este cât se poate de sugestivă.

„Ce, nu vă place bradul anemic pus de Nicușor Dan la Universitate”, a fost replica plină de ironie lansată de jurnalist, pe pagina sa de Facebook.

Remarca lui Denise Rifai a stârnit un val de comentarii. În timp ce unii i-au luat apărarea lui Nicușor Dan, alții au ținut să puncteze și ei situația existentă în București.

„Mie îmi vine sa aduc niște beculețe de acasă, de mila!”, a scris un internaut. În. paralel, un altul a ținut să puncteze: „Pentru ei nu există simbolul Crăciun”.

Ce se întâmplă cu ornamenele de Crăciun în București

Despre subiectul luminițelor de Crăciun a dat detalii, zilele trecute, și primarul Capitalei, Nicușor Dan. El a menționat că se va folosi de decorațiunile pe care Primăria le are în dotare și pe care le-a achiziționat încă din anii trecuți.

”Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului. O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei. Pregătim și alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați. Revin cu detalii în zilele viitoare”, a anunțat primarul Capitalei.