Prezentăm mai jos mesajul postat de cunoscuta vedetă TV, Denise Rifai:

„Eu sunt înmărmurită. ÎNMĂRMURITĂ.

Mi e greu să scriu tot ce gândesc. Mi e greu și mă doare stomacul în același timp de silă și de supărare și de revoltă.

Mesajele în care comisarul șef al poliției Olt, Alexe, îi urează la mulți ani de paște – unuia dintre cei mai temuți interlopi din județ, interlop care este primul pe care polițistul îl sună să i ceară ajutor în cazul alexandrei sunt dovadă absolută că e mult mult mai rău decât puteam să mi imaginez vreodată!!!!! Polițistul i a oferit toaaate detaliile dispariției Alexandrei! Toate !!!!! Și interlopul 1 a găsit de cuviință să și bată joc de un rival de al sau și a trimis polițiștii la două adrese controlate de interlopul 2 al județului. Și așa a început căutarea Alexandrei. Între timp, în ziua în care copila a sunat la 112, Alexe nu a fost de găsit.
A avut treaba multă. Două chermeze: În intervalul 11.00 – 13.00 a fost la bilanțul poliției Potocoava, iar de la 13.00 la 16.00 a fost la un alt “bilanț” în orașul Scornicești. Timp în care Alexe a fost sunat de polițiști din subordine de cel puțîn cinci ori. Primul apel a fost la 11.44. Au urmat alte telefoane care îl anunțau că în județ a fost semnalată dispariția unei minore. La 15.30 a fost sunat chiar de purtătorul de cuvânt al inspectoratului, care îi semnala că jurnaliștii vor să știe mai multe despre dispariția Alexandrei… Totuși, Alexe nu a luat nici atunci nicio măsură, în afară mesajelor cu interlopii, pe care le am aflat acum cu interlopii. ABIA la ora 20 a constituit punctul de comandă pentru dispariția de minori, la aproape șapte ore !!!!!! după apelurile Alexandrei la 112. La aproape șapte !!!!!!!

Iar acum dacă coroborăm că în timp ce poliția nu făcea nimic, criminalul era în plină acțiune cu alexandra, în mijlocul curții lui din casă din caracal, simt că înnebunesc efectiv !!!!!!!!

Este atât și atât de REVOLTĂTOR CĂ NU MAI AM CUVINTE! Nu se poate așa ceva! Nu se poate !!!!!!

Pe de altă parte, nu e doar alexe de vină. Înțeleg că fostul de acum șef al poliției caracal, deci o treaptă mai jos în ierarhia lor de conducere, era mâna în mâna cu celelalt interlop din județ, rival al lui rădoi, oacă. Și sigur acești mici polițiști sunt doar o mică za în adevăratul lanț de corupție care cu siguranță duce la capetele luminate și cu forță politică care controlează în fapt județ ul.

Cazul în sine este unul sinistru iar mizeria și nivelul de corupție la care s a ajuns în România este ceva ce nu mai poate fi descris !!!

Pe de altă parte, mi se pare foarte ciudată și anchetă în ansamblul ei; să dea Dumnezeu doar să mi se pară; dar e foarte ciudat cum ieri – vineri adică – la 9 zile de la crimă comisă de dincă – ieri au apărut toate informațiile care explică cazul, care confirmă moartea alexandrei și care în mod inevitabil închid încet încet cazul și dezamorsează din tensiunea publică ajunsă la cote URIAȘE.

Gândiți va că noi în fiecare zi, pe absolut toate posturile de televiziune, am rulat doar acest omor și date și detalii și date și detalii și date și detalii despre cazul în sine. Și brusc, ieri, în a 9 a zi, apare “sângele” că proba în casă criminalului. Sigur, mai trebuie să înțelegem cum a ars un om, dar nu s au topit niște amărâte de bijuterii…..

E mizerabil tot ce se întâmplă și e inuman cum vedem din nou o strategie clară de Joc politic construită pe acest caz înfiorător de dureros.

Nici nu mai știu ce îmi provoacă revoltă și durerea mai mare!!!! nemernicia celor care se șuie peste sângele și drama copilului pentru manipularea noastră a tuturor, în jocul lor politic și de putere murdar și meschin sau nemernicia golanilor ăstora care lucrează că agenți de poliție în statul român și care ni se pretind a fi “statul” !!!!!!!!

Nu vreau și nu pot să mi imaginez ce a simțit copilul asta. Și îmi pare infinit rău că nu am putut să facem nimic pentru Ea. În ciuda inteligenței și curajului ei!

Bravo, Alexandra! Și Iartă Ne!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.