Denise Rifai va uimi toată România în viitoarea emisiune “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Celebra jurnalistă a luat la întrebări un politician celebru. Şi nu orice fel de întrebări, ci unele extrem de delicate şi incomode.

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dan Barna, şeful USR, a fost luat la întrebări de Denise Rifai. celebra jurnalistă l-a lăsat mască pur şi simplu pe vicepremier. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, a fost doar una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Marți, 2 martie, Dan Barna vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 23:30, la Kanal D! Politicianul va da curs maratonului întrebărilor jurnalistei Denise Rifai, pentru a ne oferi detalii despre aspecte încă necunoscute despre cariera în politică, dar și viața personală.

În prezent, Dan Barna este vicepremier și președinte al Uniunii Salvați România.

“Cu ce sunteți mai bun față de alți politicieni?”, “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, “Vă conduce soția din umbră?”, “Ați direcționat ilegal bani europeni către firma surorii dumneavoastră?”, “Funcția de vicepremier v-a cumpărat tăcerea?”,

“Vă e teamă că Cioloș v-ar putea lua partidul?, “Ați fumat vreodată marijuana?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă politicianul Dan Barna, marți, 2 martie, de la ora 23:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Nu ratați marți, 2 martie, de la ora 23:30, o nouă ediție ”40 de întrebări cu Denise Rifai, ce îl lare ca invitat pe politicianul Dan Barna, la Kanal D.