Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat demisia pe Facebook printr-o postare de rămas bun pentru fani în care a explicat de ce a luat această decizie. Vedeta a evitat totuți să dea prea multe detalii.

„Odată cu sfârșitul lui 2019 se încheie și o etapă frumoasă din viață mea profesională, pentru care le mulțumesc colegilor mei de la Acces Direct, în special doamnei Dora Grosaru, dar și producătorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum și artiștilor cu care am colaborat!

Le mulțumesc tuturor pentru încredere, susținere și șansa de a învață lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului! Este timpul pentru noi proiecte și provocări, mă așteaptă un an fabulos și va doresc tuturor sănătate, fericire, dragoste curată și bani în buzunare, ceea ce îmi doresc și pentru mine! Să aveți dorințe împlinite! La mulți ani!”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu.

Înainte de colaborarea cu Antena 1 și emisiunea Acces Direct, Adriana Bahmuțeanu a fost gazda emisiunii Necenzurat și a făcut echipă cu Cristi Brancu și Bianca Sârbu la Agenția Vip.