Cunoscut pentru ieșirile sale publice extrem de zgomotoase, patronul FCSB, Gigi Becali, a surprins în ultima vreme prin faptul că nu a mai avut nicio apariție publică.

Se pare că Becali a luat hotărârea să nu mai dialogheze cu reprezentanţii mass-media.

Decizia se anunță a fi una definitivă.

”Este o alegere personală”

”Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale.

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea.”, a declarat MM Stoica, la ProX, conform digisport.ro.

Referitor la informaţiile conform cărora Gigi Becali ar fi fost infectat cu COVID-19, MM Stoica a afirmat: „N-a avut nicio problemă.

Liniștea aduce rezultate la FCSB

Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu mască, fără mască, nu contează, și fără nicio teamă că se poate infecta.

Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenție, am citit și eu asta.”, a declarat el, conform sursei citate.

Cei din interiorul echipei au spus că au nevoie de timp, dar mai ales de liniște, pentru a pune la punct un angrenaj puternic. De altfel, într-un fel sau altul, lui Becali i s-ar fi reamintit și faptul că parcursul foarte bun din primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf s-a bazat și pe faptul că omul de afaceri a stat departe de echipă.

A fost atunci perioada în care Gigi Becali era încarcerat, care s-a dovedit extrem de benefică pentru rezultatele echipei.