Românii care vor să-și facă un abonament la Netflix s-ar putea trezi că văd afișate prețuri mai mari pentru platformă. Reprezentanții companiei spun, potrivit Pagina de media, că este vorba de un test de afișare și că noii abonați vor plăti aceleași prețuri ca și până acum. În loc de variantele de preț 7,99 de euro, 9,99 de euro și 11,99 de euro, pe platformă apar variante ceva mai scumpe. Noi am identificat două variante de prețuri: 

Varianta 1: 8,99 (Basic), 12,49 (Standard) și 15.49 euro (Premium)
Varianta 2: 7,99 (Basic), 11,99 (Standard) sau 15,49 (Premium)
Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Netflix au explicat: 
„Testăm categorii de preț ușor diferite pentru a înțelege mai bine care este valoarea Netflix pentru utilizatori. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste prețuri în afara acestui test. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeana un raport excelent calitate preț.”
Întrebați dacă utilizatorii noi vor plăti la fel ca toți ceilalți sau noile traife afișate, reprezentanții companiei au răspuns că se plătește la fel ca restul utilizatorilor 7,99 de euro (Basic), 9,99 de euro (Standard) și 11,99 de euro (Premium).