Fostul lider PSD Liviu Dragnea a contestat, pentru a patra oară, decizia primită în cazul dosarului angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, decizie care l-a aruncat după gratii pentru 3 ani şi 6 luni. Tribunalul Bucureşti a luat, miercuri, decizia de a amâna procesul pentru data de marţi, 18 februarie.

Flavia Teodosiu, avocata care îl reprezintă pe fostul preşedinte al PSD, nu s-a prezentat la termenul de astăzi din motive medicale.

La precedentele termene, avocaţii lui Liviu Dragnea au solicitat recuzarea judecătoarei Manuela Orzaţă. Motivul invocat de aceştia ar fi o cerere adresată de aceasta din partea Forumului Judecătorilor din România către CSM de apărare a independenţei sistemului judiciar faţă de două categorii de afirmaţii făcute de Liviu Dragnea „într-o manifestaţie publică şi într-o emisiune politică”, potrivit Antena 3.

Dragnea, plângere către conducerea Penitenciarului Rahova

Recent, Liviu Dragnea s-a plâns conducerii închisorii din cauza condițiilor extrem de scăzute pe care a fost nevoit să le suporte. Politicianul ar fi fost lăsat să îngheţe de frig în propria celula, la -15 grade Celsius.

Acesta consideră că nu este vorba despre o simplă întâmplare, deoarece celula sa a fost singura care s-a confruntat cu problema respectivă. Prin urmare, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a plâns comandantului închisorii Rahova despre condițiile din penitenciar.