Mancera reprezintă o simbioză olfactivă între eleganţa specifică parfumurilor occidentale şi intensitatea şi complexitatea esenţelor orientale. Aceasta oferă parfumeriei exclusiviste un concept aparte care păstrează intensitatea şi ingredientele deosebite, specifice parfumeriei din Orient. Adunând cele mai rare şi iubite ingrediente, parfumurile au în compoziţie materii prime precum oudul, lemnul de Macassar, lemnul de trandafir, şofranul precum şi răşini extreme de preţioase.

Esenţele sunt găzduite de flacoane din cristal, de inspiraţie Art Deco, special concepute pentru Mancera de către artistul Luigi Bormioli.

Parfumul Roses Greedy este o pură declaraţie de dragoste. Ce reprezintă pentru noi trandafirii? Un gest, o amintire, un simbol al admiraţiei şi al dorinţelor nerostite… trandafirul devine acel ingredient misterios care ne poartă către senzatii şi emoţii nebănuite. Cele mai preţioase esenţe de trandafir, alături de pere savuroase, piersici catifelate şi fructe de pădure acrişoare, formează o compoziţie care ne captivează prin expresivitatea sa.

Roses& Chocolate este “cea mai apetisantă” formă de seducţie. Acest parfum captează tot simbolismul şi pasiunea pe care cuvintele " trandafir şi ciocolată" le exprimă şi chiar mai mult de atât. Un parfum creat pentru EA pentru a fi adorat de EL.

Parfumurile sunt disponibile exclusiv în magazinele Elysee Concept, la preţul de 960 de lei (60 ml).

În portofoliul Elysee se regăsesc peste 40 de branduri de parfumerie şi cosmetică de nişă, distribuite în regim de exclusivitate în România, Bulgaria, Ungaria, printre care şi esenţe rare, aflate pe lista de aşteptare în ţări din întreaga lume.

Te-ar putea interesa și: