Anul acesta, soluția este și mai la îndemână!

 

De la 1 ianuarie, noul Cod Fiscal a adus o veste bună pentru antreprenori și manageri: pot acorda salariaților bonusuri de Paște 100% neimpozabile, sub forma tichetelor și cardurilor cadou.

 

 

Le poți oferi așadar de Paște angajaților tăi Ticket Cadou® și carduri Compliments® emise de Edenred, în valoare de până la 150 de lei de persoană, și nu vei avea de plătit niciun fel de impozite sau taxe salariale și patronale, asa cum se întâmplă în cazul bonusurilor obișnuite.

 

Sumele pe care le aloci de Paște în acest mod sunt deductibile pentru companie, fiind încadrate la cheltuieli sociale, al căror plafon de deductibilitate a fost majorat începând cu acest an de la 2% la 5% din fondul total de salarii.

 

Oferite în beneficiul partenerilor de afaceri, tichetele și cardurile cadou pot fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol și sunt deductibile în limita a 2% din profitul contabil și scutite de taxele sociale.

 

Angajații și colaboratorii tăi îți vor mulțumi cu siguranță, pentru că își vor putea cumpăra de Paște exact ce își doresc!

 

Tichetele cadou de la Edenred au cea mai mare rețea de acceptare pe întreg teritoriul țării, cu peste 66.000  de comercianți parteneri. Cardurile cadou Compliments®, la rândul lor, pot fi folosite în peste 6.500 magazine pentru a achiziționa produse de toate tipurile: de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărți, IT & electronice, accesorii, decorațiuni, bricolaj, articole de sport, până la produse alimentare.

 

Crezi că e complicat?

E foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou.

Ne contactezi și comanzi online, iar Edenred îți livrează tichetele sau cardurile gata pregătite și sortate pentru fiecare angajat. Le primești la sediu sau la punctele de lucru în cel mai scurt timp.

Vrei să te convingi de toate avantajele soluțiilor noastre? 

Cere o ofertă sau discută cu un consultant Edenred.

www.edenred.ro