Cei doi au o relație frumoasă și armonioasă, iar când vine vorba de cadouri, prezentatorul nu se uită la bani. Se pare Dani Oțil este darnic cu Gabriela și de fiecare dată îi oferă câte o atenție.

Când vine vorba de gesturile mici, acesta este foarte atent la nevoile soției sale. Colegul lui Răzvan Simion este fără doar și poate un gentleman, așa că ori de câte ori consideră, prezentatorul îi este alături Gabrielei.

Cu toate acestea, când vine vorba de lucrurile materiale, prezentatorul își lasă soția să se „răsfețe” singură. Chiar dacă de ziua ei a primit o mașină de 200.000 de euro de la soțul ei, Gabriela Oțil își face singură cadouri.

Gabriela Prisăcariu: Cu cardul lui, dar le cumpăr singură

Care este gestul pe care l-a făcut Dani și i-a rămas Gabrielei întipărit în minte?

„Dani tot timpul face gesturi mici și frumoase pentru mine. Nu îmi face cadouri materiale, pe acelea mi le cumpăr singură. Cu cardul lui, dar le cumpăr singură.

Un gest pe care nu pot să-l uit este de la începutul relației. Acum mulți ani, când el nu avea mâncare în casă, mi-a adus banane de la restaurant ca să am ce să mănânc dimineața.

Mi-a rămas în minte gestul acesta că știa că dimineața mănânc banane”, a spus Gabriela Oțil pentru Fanatik.

Toată lumea știe că Dani Oțil are simțul umorului dezvoltat. Nu doar la emisiune oamenii sunt ținta glumelor sale, ci și acasă. Gabriela recunoaște că soțul ei are un umor veritabil, însă știe care este limita. Nu de alta, dar nici ea nu este mereu pe aceeaşi lungime de undă. Iar la evenimentul la care a fost mireasa noii colecții Atmosphere, frumoasa soție a matinalului ,,a dat din casă”.

Gabriela Prisăcariu: Știe foarte bine care este limita și nu o întrece. În plus, eu sunt și supărăcioasă

„Au fost atât de multe glume pe care le-a făcut Dani că nici nu mai știu. Nu a făcut glume deplasate și nu m-a pus în situații proaste. Știe foarte bine care este limita și nu o întrece. În plus, eu sunt și supărăcioasă.

Nu îmi place să mă cert, dar mă supăr, iar el știe că atunci nu este bine. Ne cunoaștem foarte bine și știe să nu depășească acea limită”, a mai declarat frumoasa vedetă.

Dani Oțil și soția sa numără zilele până când va avea loc marele eveniment din viața lor. Vara aceasta cei doi vor spune marele DA în fața Domnului. Alături de ei vor fi familiile și apropiații, așadar numărul invitaților va fi destul de restrâns.

„În iulie este nunta și este principalul eveniment din perioada următoare pentru noi. Am rochia aleasă, trebuie să vină pentru că este comandată. Și Dani are comandat costumul. Restaurantul l-am ales, este în Buftea.

Restaurantul este în aer liber, la piscină. Avem 150 de invitați. Vom fi între prieteni, nu vrem o nuntă mare cu mulți invitați pentru că nu ne caracterizează”, a dezvăluit Gabriela Oțil.

Care este secretul Gabrielei când vine vorba de alimentație și stilul său de viață?

,,Secretul meu pentru a mă menține este Tiago. Alerg mereu după el, el are multă energie, nu dorm noaptea. Acesta este secretul. Mănânc ce îi rămâne lui Tiago, de obicei. Este mâncarea gătită de buni, doar o dată pe săptămână mâncăm la restaurant”, a dezvăluit aceasta.

Gabriela Prisăcariu, despre meniul de nuntă: „Mi-ar plăcea să le văd pe rudele noastre mâncând sushi”

„Vom avea un meniu normal de nuntă. Avem sarmale, pește, colțul românesc. Nu vom avea sushi în loc de pește. Dar mi-ar plăcea să le văd pe rudele mele sau pe ale lui mâncând sushi. Nu vor fi lucruri sofisticate în niciun caz”, a mai spus frumosul model.