Stelian Tănase o avertizează pe Viorica Dăncilă cu privire la viitorul ei de om politic, arătând că inclsuiv colegii săi de partid o vor sfâșia, după înfrângerea usturătoare pe care o va încasa în turul doi al alegerilor prezidențiale.

”VVDăncilă, trecând în turul doi, s-a băgat în gura lupului. Va fi bătută rău în turul doi de Klaus Iohannis. După eșec colegii ei de partid care astăzi o lingușesc o vor sfâșia – asta cel mai târziu la congresul extraordinar din februarie. Nu înțeleg deloc bucuria afișată la apariția teve de ieri, imediat după anunțarea rezultatelor. Era o veselie în acel pâlc de pesediști de credeai că vin de la nuntă”, a scris Stelian Tănase pe blogul său.

”Liderii PSD au lipsit de la întâlnirea cu presa. 90% dintre ei nu se mai afișează cu VVDăncilă. La ceasul răfuielilor e bine să nu fi prea apărut în fotografii cu ea. Au fost prezenți în fața camerelor doar fidelii fostului premier. Și ei vor fi sacrificați ca vitele la congres”, a adăugat scriitorul.

În privința șanselor ca Viorica Dăncilă să devină președinte, Stelian Tănase este categoric:

”Vine un tsunami. Toate partidele se vor coaliza în turul doi contra candidatului PSD. Lumii i s-a urât cu PSD și VV Dăncila. E timpul unei schimbări de proporții. În plus, cine nu vrea să se pună bine cu câștigătorul? Iohannis, în cazul de față și aliații lui – liberalii conduși de Orban. VVDăncila va fi făcută praf pe 24 noiembrie”.