Revenire de senzație în România! Dan Diaconescu își creează propria criptomonedă pentru a putea intra în contact cu fanii săi.

Fostul om de televiziune comunică deja cu admiratorii săi prin intermediul unei platforme de streaming on-line, care nu este gratuită.

Revenire de senzație în România! Dan Diaconescu este deja în dialog cu fanii săi

Cei ce vor să îl asculte trebuie să își facă un abonament al cărui preț variază între 10 lei pe lună și 100 de lei pe an. După ce s-au abonat, doritorii pot viziona filmul serial ”Pandemia”, care are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon.

Protagonistul şi naratorul este, cine altcineva, Dan Diaconescu.

”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, desigur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD.

”Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră”

Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.

Fiecare dintre dumneavoastră, pentru o perioadă limitată de timp, în care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai puţini loiali.

Ei bine, toţi cei care veţi primi în casele dumneavoastră un stick, un DVD sau streamingul video, veţi primi şi o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv vă voi povesti ce veţi face cu aceşti CryptoDani.”,spune Dan Diaconescu.

”DD Home Cinema este o platforma dedicată exclusiv artei cinematografice avându-l că unic protagonist pe Dan Diaconescu. Drepturile la proprietate ale acestui produs distribuit de platforma DDHomeCinema sunt exclusiv rezervate!”, se arată pe pagina de Facebook dedicată.

Sursă foto: Facebook DD Home Cinema.