Lucrările se vor derula pe o perioadă de doi ani (cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani). Forajele, ce vor atinge adâncimi de aprox. 6.000 de metri, vor demara la începutul anului viitor şi au o valoare aproximativă de 12 milioane de dolari.

Datorită potenţialului ridicat al câmpului petrolifer, şansele de prelungire a contractului şi mobilizarea de noi instalaţii sunt foarte mari.

‘Semnarea de noi contracte cu operatori străini este rezultatul strategiei companiei şi al profesionalismului întregului personal. Corelarea strategiei de business pe termen lung cu capacitatea companiei de a se adapta la dinamica pieţei, demonstrează poziţia de care se bucură Dafora în industria de profil’, se menţionează în comunicat.

Extinderea activităţii pe piaţa internaţională reprezintă una dintre direcţiile strategice de dezvoltare abordată de compania Dafora încă din anul 2002. Compania are o experienţă bogată pe diferite pieţe din Africa (Uganda, Tanzania, Sudan, Mozambic), Franţa, Bulgaria şi Ucraina.

Dafora oferă servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale.
SURSA: Agerpres