Compania Dacia atrage atenţia asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie şi un fals concurs, la care s-ar câştiga autoturisme Dacia Logan MCV prin tragere la sorţi a zece numere de telefon. Avertismentul este reiterat şi de Asociaţia Operatorilor Mobili din România.

Suma ceruta aşa-zişilor câştigători, care ar urma să fie anunţaţi printr-un sms, este de 250-650 Euro. Escrocheria se găseşte pe adresa https://dacia-break.webs.com/detaliipromotie.htm.

În replică la această noua tentativă de fraudă, membrii Asociaţiei Operatorilor Mobili din România, Orange, Vodafone, Cosmote şi Telemobil, avertizează din nou proprii clienţi să fie atenţi la falsele promoţii desfăşurate abuziv în numele unor companii de renume din România, inclusiv în numele membrilor asociaţiei.

„Aceste false «promoţii» sau «tombole» sunt doar o metodă de a escroca persoane de bună credinţă. În particular, asociaţia avertizează asupra unor apeluri telefonice sau mesaje SMS prin care clienţii operatorilor mobili sunt anunţaţi că au câştigat autoturisme sau alte premii în urma tragerii la sorţi a unor numere de telefon”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Operatorilor Mobili din România.

DETALII:
Citeşte şi Escrocherie de România folosind numele Dacia.