Creditele pentru achiziţii de produse exclusive Ferrari, creditul auto dar şi creditul de nevoi personale sunt cele trei produse pe care Forza Rossa Financial Services(FRFS) le pune la dispoziţia clienţilor din România. Compania funcţionează ca  intermediar de credite şi a fost lansată în urmă cu două săptămâni.
“FRFS se constituie ca un integrator de servicii financiare. Îl putem asocia cu un broker de credite, însă cu o mare diferenţă. Dacă un broker prezintă o ofertă a mai multor furnizori pentru o singură categorie de produs, FRFS îi va oferi clientului un produs în prealabil selectat, care va însemna "cea mai buna ofertă" la acel moment de timp pentru clientul respectiv.
"Cea mai buna ofertă" poate însemna de la gradul de aprobare, elemente de cost, moneda creditului, la timpul de acordare şi altele”, ne-au explicat reprezentanţii Forza Rossa. Potrivit acestora, brokerul intermediază pentru moment doar credite acordate de Garanti Bank pentru achiziţia de produse Ferrari şi Lotus şi, de asemenea, credite de nevoi personale. Totuşi, FRFS intenţionează să încheie partaneriate cu mai multe bănci şi să se lanseze şi în intermedierea de credite ipotecare sau produse de leasing.