Cuza, fostul concurent de la „Asia Express” se pare că nu prea are noroc în dragoste. După o relație plină de probleme cu Ramona Olaru, asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani”, tânărul părea că și-a găsit jumătatea. Dar totul nu a durat mult, pentru că s-a despărțit de iubita sa.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena Stars, după filmările realizate pentru Revelion, Cuza a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că este din nou un „bărbat singur”.

În interviul alături de Alina Pușcaș, aceasta a povestit momentul în care l-a surprins pe tânăr în timp ce admira insistent formele unei domnișoare.

„Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze”, a declarat Cuza, pentru Antena Stars.

Cuza părea că și-a găsit din nou dragostea în noiembrie, atunci când a fost surprins în companie unei tinere. Relația lor părea să meargă bine, iar la începutul acestei luni au apărut primele indicii că cei doi locuiau împreună. Dar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de repede cum a început.

Cine este Cuza și cum a devenit celebru pe YouTube?

Cuza s-a făcut remarcat în cadrul show-ului „Asia Express” alături de prietenul și colegul său, Emi. Pe numele lui adevărat Iulian Adrian Popescu, el a mai participat în trecut și la „Te cunosc de undeva”. Este de fel din Târgu Jiu, are 29 de ani, a fost student la Facultatea de Medicină și a pus bazele proiectului „Noaptea Târziu”, care s-a făcut remarcat prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube.

Proiectul „Noaptea târziu” a început la o cafea, în anul 2014. În acel moment, Cuza, Emi și Cucu au început să vorbească despre cum pot să facă bani din mediul online.

Toți trei aveau un simț al umorului dezvoltat, așa că au pornit de la acest punct. Numele trupei a fost inspirat de faptul că erau toți trei studenți și având în vedere că examenele și proiectele pentru facultate băteau la ușă, Cuza, Emi și Cucu aveau timp să filmeze doar noaptea târziu.