La începutul verii Laurențiu Reghecampf în vârstă de 45 de ani a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, după 15 ani de căsnicie. În cursul zilei de ieri, s-a aflat că antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț, iar decizia lui a luat prin surprindere pe toată lumea, deși de mai bine de patru luni s-a vorbit despre despărțirea dintre el și Anamaria.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, un apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf, a vorbit despre întâmplările prin care cuplul a trecut în timpul mariajului.

Acesta susține că a fost martor al drumului celor doi, iar deși aceștia au trăit una dintre cele mai frumoase perioade a vieții lor, lucrurile s-au schimbat subit.

Mai exact, realizatorul tv susține că lucrurile au degenerat într-un timp foarte scurt, precizând că de abia acum au ieșit la iveală anumite informații cheie precum relația extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf care durează de ceva timp.

Totodată, el a mai adăugat faptul că Laurențiu Reghecampf Junior este cel mai șocat de ce se întâmplă, iar Anamaria Prodan e revoltată de faptul că a avut o contribuție importantă asupra averii familiei, iar acum altcineva se va bucura de ea.

Adevărul despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf  și Anamaria Prodan

„Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurențiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucură de ea”, a declarat Cristi Brancu, realizatorul „Exclusiv VIP”, pentru Click!.

Acesta a mai menționat că Anamaria Prodan s-a certat cu toate persoanele apropaie ale lui Laurențiu Reghecampf, adăugând că nici măcar cu el nu mai vorbește.

„Mai mult, Anamaria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus că au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a mai declarat Cristi Brancu.