Tragedie în România! A fost găsit mort în pădurea Băneasa. Era dispărut de trei luni

Este vorba despre Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu. Acesta a dispărut la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut iar rudele şi prietenii au cerut ajutorul Poliţiei, dar şi al oamenilor, printr-o postare realizată pe Facebook.

Totuși, nimeni nu a ştiut unde se află omul de afaceri din Sibiu timp de trei luni. Potrivit acestora, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.

Apropiații lui sperau că se află într-o mănăstire

„Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, a scris o apropiată a acestuia la sfârşitul anului trecut.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, atunci când a fost semnalată dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București, de pe strada Smaranda Brăescu.

Medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii

Totuși, apropiații acestuia au primit o lovitură cruntă după ce omul de afaceri a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti, în ziua de marți, 25 ianuarie.

În acest context, oamenii legii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Totodată, medicii legişti urmează să stabilească cauza decesului lui Alexandru Coman.

Cum a fost descoperit?

Potrivit informațiilor transmise de g4media.ro, Alexandru Coman a fost descoperit spânzurat în capitală, pe strada Trifești din Sectorul 1. Regretatul om de afaceri era în proximitatea căii ferate și se afla într-o stare avansată de putrefacție.