Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook și vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunțat la principalul jurnal de seară, de la ora 19.00. Digi a desființat JUrnalul de la ora 19.00 după ce Liana Alexandru a anunțat condicerea că se retrage.  

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19”, a precizat Liana Alexandru.

„Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut”, a mai adăugat ea. 

„Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculațiilor, dar unul e mai presus și mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult”.

Amintim că pe 9 noiembrie Digi24 anunța schimbări în grla Digi24. Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Jurnal de seară, a fost mutată pe tronsonul 19.00 – 22.00, fiind astfel scos Jurnalul de la ora 19.00, program care era în grila Digi24 încă de la lansare. 

Reprezentanții Digi au explicat că Liana Alexandru „se va dedica unor proiecte personale și vieții de familie” și că va continua să prezinte știri în weekend (nu se știe încă pe ce tronson), scrie Paginademedia.ro.

“După 7 ani cu Digi24 și aproape 4 ani de prime-time, în care mi-am dedicat seară de seară publicului, cu mii de ore live în ritmul nebun al televiziunii de știri, a venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea.

Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut de-a lungul acestor ani. Am pus multă pasiune în acest proiect, am investit afectiv și profesional, am văzut cum crește și nu voi conteni să mă uit cu încredere la Digi24 și la atâția oameni dragi.

Voi continua să scriu, să mă frământ, să spun, să fac lucruri, cu sinceritatea care mă bântuie și cu bucuria că putem fi împreună oricând.”, a expicat Liana Alexandru.