Mutarea anului în mass media! Jurnalistul Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3, ar putea părăsi după 13 ani postul de televiziune.

În ultima perioadă au mai existat zvonuri despre o posibilă despărţire a lui Radu Tudor de Antena 3, însă acestea nu s-au concretizat. Potrivit unor surse din piaţa media, acesta are două oferte concrete din afara trustului, anunță stiripesurse.ro.

Un indiciu referitor la posibila despărţire dintre jurnalistul şi postul TV este şi o postare a acestuia pe Facebook. ”Cred ca de aia insista telefoanele cu oferte profesionale noi: au citit horoscopul”, scrie Radu Tudor, alături de un link spre un articol cu titlul „Horoscop zilnic, 11 iulie. Leii se gândesc la problemele financiare”, arată sursa citată.

Radu Tudor este licentiat în jurnalism, a absolivit Colegiul Naţional de Apărare, Colegiul de Siguranţă Naţională şi are masterat în Securitate Naţională. A fos general manager Antena International, consilier editorial al directorului general Antena 3, realizator/moderator emisiuni tv Antena 3, analist politic si militar Antena 3 si Antena 1.

Anterior, Radu Tudor a fost analist pe probleme militare şi de securitate la Televiziunea Română, consilier pe probleme editoriale al PDG TVR, şef departament la ziarul Ziua, şef departament, redactor-șef adjunct la ziarul Cotidianul, şef departament la ziarul Naţional, redactor, şef secţie, redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei.

Potrivit surselor din piaţa media, Radu Tudor ar putea prelua o funcţie importantă la o altă televiziune de ştiri sau ar putea ajunge la vârful unei importante companii multinaţionale.