Mai precis, Radu Buzăianu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care informează că Răzvan Zamfir a fost contact al unei persoane depistate pozitiv, motiv pentru care și-a făcut și el un test. În urma rezultatului testului, s-a aflat că și Răzvan Zamfir este pozitiv cu coronavirus.

”So, lucrurile stau în felul următor. Razvan Zamfir a fost contact direct al unei persoane depistată pozitiv. Moment din care a participat la emisiune de acasă, cum de altfel am mai probat varianta in urmă cu câteva sâptămâni, când nu exista această problemă încă.”, notează Radu Buzăianu pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea este suspendată pentru câteva zile

În acest context, Radu Buzăianu și-a făcut și el un test pentru coronavirus dar a ieșit negativ. Chiar dacă testul nu ridică probleme, prezentatorul respectă legea, așa că va intra în carantină pentru 14 zile, timp în care emisiunea ”Bună România”, difuzată de luni până vineri de la ora 18, la B1 TV, va fi suspendată pentru o perioadă de timp.

”Și-a făcut testul. Și a ieșit pozitiv. Motiv pentru care, m-am testat și eu. Și a ieșit negativ, cu toate acestea, legea spune însă că trebuie să intru câteva zile in izolare. Am să mai fac un test zilele următoare doar ca să fiu sigur.”, a conchis prezentatorul de la B1 TV.

Coronavirus 2 noiembrie

Până astăzi, 2 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 250.704 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 177.361 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.041 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 7.153 de  persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 01.11.2020 (10:00) – 02.11.2020 (10:00) au fost raportate 86 decese (48 bărbați și 38 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Gorj, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.