Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de fostul politician. Potrivit acestuia, după șase ani și jumătate de relație cei doi au luat împreună decizia de a se despărți.

El nu a dorit să comenteze motivul despărțirii, însă a subliniat faptul că multe persoane se vor bucura de această veste. Totodată, Boureanu a mai adăugat că nu va da alte declarații în acest sens și a făcut un apel la presă să nu îl contacteze în legătură cu acest subiect.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat, pentru Național, fostul politician.

Urmau să se căsătorească 

Amintim faptul că anunțul despărțirii vine la câteva luni distanță după ce cuplul a anunțat că vrea să se căsătorească și să aibă și copii.

În ceea ce privește relația dintre cei doi, aceasta a început în anul 2015, la scurt timp după ce fostul politician a divorțat de Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea.

Deși există o diferență de vârstă semnificativă între cei doi, în anul 2018, Laura și Cristi s-au logodit. Cei doi vizau atunci la o familie cu mulți copii. Totodată, subiectul „căsătorie” a fost tot timpul pe buzele îndrăgostiților, însă problemele ivite pe parcurs au făcut ca nunta să tot fie amânată.

În final cuplul a decis să o ia pe drumuri separate, bucurându-se de tot ceea ce a trăit în ultimii ani. Informația despărțirii nu a fost încă confirmată și de Laura Dincă.