Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, și-a ieșit din minți după ce Guvernul Orban a primit votul de învestitură în Parlament inclusiv cu voturi de la PSD-iști. Acesta spune că trădătorii trebuie excluși din partid. Mai mult, cel poreclit Mitralieră a adăugat că  ‘nu-i vota nici dracu” la parlamentare dacă ziceau că vor face ce au făcut luni la vot.

Mai mulți parlamentari din PSD și PRO România au fost prezenți în sală, la votul pentru învestirea guvernului Orban, deși cele două formațiuni politice au stabilit că nu se vor afla în sala de plen.

Astfel, senatorul PSD care i-a luat locul lui Claudiu Manda, după ce liderul PSD Dolj a plecat europarlamentar, a votat luni pentru învestirea guvernului liberal.

Eugen Gioancă și-a preluat recent mandatul de senator de Dolj. Votul său a fost aplaudat la scenă deschisă de liberali. Mai mult decât atât.

Deputata PSD din circumscripția Cluj, Cristina Burciu, este un alt parlamentar din partidul condus de Viorica Dăncilă ce a votat pentru guvernul Orban.

Chiar și Emanoil Savin, senator ex-PSD și fin al lui Liviu Dragnea, a votat pentru guvern.

În plus, printre parlamentarii din Pro România prezenți în sală s-au aflat Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu și Damian Florea.

Trebuie precizat că liderul PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat deja că trădătorii vor fi excluși din partid.