Cutremur în cazul Caracal! Mama Luizei a scris totul pe Facebook. Ea a spus totul despre „șacalii”, care consideră ea că i-ar fi vândut fata. Mesajul transmis de mama Luizei Melencu a fost postat fix la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei.

„Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit, lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru noi au provocat-o și instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu! ”, a scris mama Luizei.

Trebuie spus că familia Luizei este extrem de disperată mai ales că nici până în ziua de astăzi nu știu cu claritate ce s-ar fi întâmplat cu fata lor.  Procesul, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, este departe de a fi finalizat, astfel că bunicul Luizei Melencu a decis să intre în greva foamei pentru a atrage atenția autorităților.

Ancheta este în desfășurare, mai ales după ce în luna august a anului 2019, un cont de socializare al Luizei a devenit activ peste noapte. Din păcate, ritmul este unul extrem de lent, iar bunicul Luizei a decis să facă acest gest.

„Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul.

Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a declarat bunicul Luizei Melencu la România TV.

La ultimul termen al procesului, Gheorghe Dincă a reușit să amâne ancheta. Motivul a fost faptul că nu a studiat cu atenție dosarul, potrivit celor spuse de bunicul Luizei.