Au divorțat după 4 ani de căsnicie: Ne eliberăm unul pe celălalt

Actorii Jason Momoa şi Lisa Bonet au anunţat miercuri că s-au despărţit, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat patru ani, relatează EFE.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, redactat într-un stil meditativ şi cu accente romantice, Jason Momoa notează că familia lui „nu poate face excepţie” de la actualele „vremuri de transformare” şi a subliniat că, deşi drumurile lor în căsnicie se despart, dragostea celor doi actori „va continua şi va evolua”.

„Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim”, a scris actorul.

Jason Momoa şi Lisa Bonet, a căror relaţie a început în 2005, s-au căsătorit în 2017 şi au împreună doi copii.

Lisa Bonet a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriţa Zoe Kravitz.

Jason Momoa a devenit celebru după ce a jucat în serialul TV „Game of Thrones” (2011-2019), iar în ultimii ani a interpretat personajul Aquaman din universul benzilor desenate DC Comics într-un film produs de Warner Bros.

Anul acesta, el va putea fi văzut pe ecrane într-un alt lungmetraj din această serie cinematografică, „Aquaman and the Lost Kingdom”, care este un sequel al filmului „Aquaman” din 2018.

La rândul ei, Lisa Bonet a devenit celebră datorită participării sale în serialul „The Cosby Show” (1984-1992) şi interpretării unor roluri în mai multe filme, precum „Angel Heart” (1987), „Enemy of the State” (1998) şi „High Fidelity” (2000).

Jason Momoa a fost testat pozitiv pentru COVID

În luna noiembrie a anului trecut, cunoscutul actor le-a transmis fanilor că s-a infectat cu coronavirud după premiera filmului ”Dune”. De asemenea, el a mai spus atunci că se simte bine și că este izolat în casa sa din Marea Britanie,

„Am fost testat cu COVID imediat după premieră. Au fost mulți oameni pe care i-am întâlnit în Anglia. Și cine știe? (cum am contactat virusul – n.r). Sunt bine și vă mulțumesc pentru toate îngrijorările și dragostea voastră”, a transmis actorul la acel moment.