Alexandru Cumpănaşu revine cu un mesaj pe Facebook pentru toţi românii, de data aceasta pe tema situaţiei dramatice de la Spitalul Judeţean din Suceava, cauzată de coronavirus.

El cere urgent ministrului Sănătăţii să demită pe managerul spitalului şi întreaga conducere, afirmând că acolo a avut loc un genocid. El critică autorităţile şi pentru că nu au cumpărat teste de depistare a infectării cu COVID-19, deşi OMS informase despre acest lucru încă din 22 ianuarie. „Ce mama dracu de lideri suntet!?”, scrie Alexandru Cumpănaşu revoltat.

Acesta a ameninţat ministrul Sănătăţii, conducerea spitalului şi întreaga administraţie publică locală cu plângeri penale în cazul în care nu se vor lua urgent măsuri la Suceava.

Mesajul integral postat de Alexandru Cumpănaşu pe Facebook

„ALERTA: Dragi romani, la Spitalul Judetean Suceava situatia este DRAMATICA‼‼‼ Cadre medicale infectate cu COVID 19 aflate in stare grava sunt trimisi acasa desi nu mai pot respira‼‼‼ La 60 bolnavi MEDICI este o singura asistenta‼ Domnule Ministru al Sanatatii demite-l ACUM pe managerul spitalului si toata conducerea‼ Acolo are loc un genocid! Se stiu foarte putine lucruri public acum‼ Oamenii sunt lasati sa moara pur si simplu‼Ii cer lui Costache si Arafat sa ajute de URGENTA tratarea cadrelor medicale de la Suceava‼ Fara cadre medicale intreaga populatie a Romaniei este expusa la toate bolile posibile‼

Ce ati pazit de nu ati cumparat TESTELE MAI DEVREME daca OMS a emis decizia cu masurile care se impun inca din 22 IANUARIE⁉⁉ Ce firme au trebuit multumite de nu ati avut nici masti in spitalul Suceava⁉ managerul de acolo avea bani de toate prostiile dar facea economie la serngi si masti‼ Ce mama dracu de lideri sunteti⁉ Primarul ce pazeste⁉ Presedintele Consiliului Judetean ce fac⁉ Nu mai putem suporta mult nenorocitilor‼ Daca ministrul Costache nu demite conducerea spitalului Suceava si nu ajuta prin tratarea cadrelor medicale bolnave de COVID 19 in alte spitale de URGENTA va avea plangere penala atat Ministrul Sanatatii, conducerea spitalului si toti cei care conduc administratia publica locala de acolo‼‼‼

P.S.: VOI REVENI CU MARTURII CUTREMURATOATE DESPRE CUM A FOST ADMINISTRATA SITUATIA LA SUCEAVA‼‼

#oromaniefaraviolenta #romaniaascunsa #oromaniefaraviolenta #112vreausatraiesc #oromaniesanatoasa”