„#112vreausatraiesc #oromaniefaraclanuri
Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile „anexate”. PANA LA CAPAT.
Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam fata de ancheta care o vizeaza pe nepoata mea Alexandra Macesanu si descoperirea adevarului”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Unchiul Alexandrei a mai spus marţi că s-a externat pe propria răspundere din Spitalul Floreasca după ce a început să se simtă mai bine.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a fost invitat aseară la emisiunea “Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu, însă la finalul acesteia a plecat direct la spital, potrivit România TV. Se pare că ar fi avut probleme cardiace.

La finalul emisiunii, Alexandru Cumpănaşu a plecat direct la spital. Bărbatul a acuzat dureri în zona inimii şi amorţeală la o mână chiar în timpul emisiei, ceea ce ar putea fi semnele unui preinfarct. El a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unui control amănunţit.