Iată care sunt principalele zvonuri care circulă cu privire la mult aşteptata tabletă, potrivit businessinsider.com.

Noul iPad este de aşteptat să aibă un display mult mai bun decât iPad2 şi există zvonuri potrivit cărora acesta ar putea fi chiar full HD.

Viteza procesorului a crescut mult de la iPad 1 la iPad 2 şi este de aşteptat ca trendul să continue cu iPad 3.

Autonomia bateriei va creşte mult, ceea ce este de altfel una din condiţiile necesare pentru o tabletă cu un procesor şi ecran mai performante decât modelele mai vechi.

iPad 3 ar putea fi de asemenea mai subţire decât iPad 2, dar nu cu mult, deoarece I Pad 2 este chiar şi acum o tabletă destul de subţire.

Apariţia iPad 3 va conduce la scăderea preţurilor pentru iPad 2. Apple a procedat de altfel în acelaşi fel cu iPhone. Când 3Gs a apărut pe piaţă, 3G a devenit mult mai ieftin, iar când iPhone 4 şi-a făcut apariţia, preţul 3Gs s-a redus.

Au apărut tot felul de zvonuri şi cu privire la data la care noua tabletă va fi lansată, dar, consideră cei de la businessinsider.com, cele mai plauzibile sunt că produsul va apărea pe 24 februarie, ziua de naştere al lui Steve Jobs.

Au apărut de asemenea tot felul de zvonuri că Apple va scoate pe piaţă o minitabletă, dar nu este de aşteptat ca aceasta să apară odată cu iPad 3.

În fine, se pare că la lansare vor fi puse pe piaţă două modele, singura diferenţă dintre ele fiind camera foto: una va fi de 5 megapixeli iar alta de 8 megapixeli.