Îţi poţi renova locuinţa

Dacă nu te simţi deloc bine în propria locuinţă, ba chiar nu de puţine ori ţi-a fost ruşine să chemi pe cineva în vizită, este momentul pentru o schimbare, fiind vorba despre o investiţie pe care o faci pentru sporirea confortului tău. Ce-i drept, vei avea nevoie de o sumă frumușică pentru ca planurile tale să prindă contur. Un simplu calcul arată că pentru materiale de construcții, manoperă și mobilă, necesare renovării unei garsoniere, poți plăti în jur de 5.000 de euro.

În cazul unui apartament cu 3 camere, „operațiunea renovarea” te-ar duce la aproximativ 15.000 de euro. Costurile pot fi mai mari, în funcție de pretențiile tale. Un credit de nevoie personale, care prevede o finanțare de până la 25.000 de euro, în funcție de bancă, te poate ajuta să-ți renovezi rapid locuința.

O mână de ajutor pentru o vacanță relaxantă

Indiferent dacă visezi la o destinaţie exotică sau adori drumeţiile montane, vei găsi fel de fel de pachete turistice la preţuri reduse faţă de anii precedenţi, din cauza pandemiei de Covid-19. Şi dacă optezi pentru organizarea sejurului pe cont propriu, vei putea beneficia de reduceri semnificative, pregătite de hotelieri sau de companiile aeriene.

Astfel că, dacă în ultimii ani ai fost nevoit să renunţi la vacanța mult visată, acum poți profita din plin de prețurile atractive. Cu ajutorul unui credit de nevoi personale, cu o rambursare de până la 5 ani, poți acoperi liniștit cheltuielile pentru cazare, transport, mâncare și distracție.

Îți organizezi nunta perfectă, fără griji

Organizarea unei nunţi implică o mulţime de cheltuieli considerabile.  Ţinutele pentru ziua cea mare, verighetele, taxele pentru biserică, serviciile foto-video, aranjamentele florale şi meniurile nuntaşilor sunt câteva dintre cheltuielile care îţi pot da mari bătăi de cap, mai ales dacă nu ai reuşit să pui deoparte niciun leu.

Poți scăpa de stres, dacă iei în calcul varianta accesării unui credit pentru nuntă. În fapt, este vorba despre un credit de nevoi personale, care îţi asigură rapid bugetul necesar organizării unei nunţi perfecte.

Maşină nou-nouţă sau second-hand?

Răspunsul la această întrebare depinde de suma pe care o poţi împrumuta, fiind influenţată de nivelul salariului tău. Dacă veniturile tale lunare sunt mai mari, te poţi încadra la o finanţare mai generoasă, care îţi permite să achiziţionezi un autoturism nou-nouţ. În cazul unui credit mai mic, poţi opta pentru un autoturism second-hand.

Spre deosebire de creditul auto, cel de nevoi personale nu necesită niciun avans şi îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona un autoturism inclusiv de la o persoană fizică, nu doar de la dealeri. De asemenea, nu vei fi obligat nici să închei asigurarea CASCO, acest lucru rămânând la latitudinea ta.

O soluţie practică dacă ai spirit de antreprenor

Se spune că dacă nu rişti, nu câştigi. Acest lucru este valabil şi în cazul afacerilor. De cele mai multe ori, începutul este cel mai greu, mai ales când te gândeşti la posibilităţile financiare. Un împrumut de nevoi personale ar putea fi avântul de care ai nevoie pentru a-ţi porni propria afacere.  Există numeroase domenii în care îţi poţi desfăşura activitatea comercială cu un buget redus, sub 10.000 sau chiar 5.000 de euro.

Poate îţi doreşti să comercializezi diverse produse sau bunuri, să dezvolţi o platformă IT, să-ţi deschizi un atelier de croitorie sau o firmă de curăţenie. Indiferent de idee, o vei putea pune rapid în practică dacă dispui şi de fondurile necesare.

Cu ajutorul platformei găseşti rapid creditul potrivit

Dacă decizi să găseşti pe cont propriu cel mai bun credit de pe piaţă, va trebui să te înarmezi cu multă răbdare şi să aloci destul de mult timp pentru a naviga pe site-urile creditorilor. Întreaga „operaţiune” este obositoare, iar rezultatul poate fi dezamăgitor. Însă, ai o alternativă gratuită, care te scapă de acest stres: platforma de comparare.

Este necesar doar să introduci suma pe care o vrei şi perioada în care iei în calcul să o rambursezi, iar platforma îţi va furniza informaţii de bază despre oferte de creditare avantajoase pentru tine. Vei afla, într-un mod eficient şi transparent, condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti pentru creditare, dar şi care sunt costurile –  de la comisioane până la dobânzi şi DAE. Cântărind avantajele şi dezavantajele, vei putea alege, cu ajutorul platformei, o variantă rentabilă de creditare.

Pentru a fi sigur că ai luat o decizie bună, platforma te ajută, tot gratuit, şi cu un calculator de credite. Folosindu-l, vei şti numaidecât costul real al fiecărei soluţii de creditare, dar şi la ce rată lunară să te aştepţi.