Huawei P10 este diferit faţă de alte telefoane când vine vorba de baterie. Chinezii au integrat în vârful lor de gamă o baterie de 3.200 mAh care suportă tehnologia SuperCharge. Aceasta reduce intervalul de încărcare la jumătate și îți permite folosirea telefonului pe tot parcursul zilei, după ce l-ai încărcat 20 de minute.

De asemenea, tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Smartphone-urile Huawei P10 asigură utilizatorului o experință extraordinară, furnizând funcțiile necesare într-un mod cât mai accesibil. Acest lucru se datorează specificațiilor de top, însă acestea constituie doar o parte din schimbările implementate noii generații de telefoane.

 La fel de importantă este interfața EMUI 5.1, care a fost optimizată pe noul Huawei P10, astfel încât să ofere productivitate maximă, menținând funcționarea rapidă a telefonului prin intermediul gestionării resurselor într-un mod inteligent și reducând numărul de pași necesari accesării diferitelor aplicații sau fișiere din telefon. Împreună cu cel mai bun hardware, cu senzorul de amprentă super-rapid și cu tehnologia SuperCharge, poți obține mai mult de la smartphone-ul tău, într-un timp mai scurt. Aici poţi citi mai multe detalii despre noul P10 de la Huawei